20 Şubat 2016 Cumartesi

Güncelimden Seçmeler 2

Karışık Mangalar Serisi Devam


Daha önce verdiğim gibi güncelimden seçmelere devam etmek istiyorum. Birinci bölümü okumadıysanız hızlıca tık yapın please. Ama bu sefer sadece güncelle sınırlı kalmadan bir kaç bitmiş mangada araya sıkıştırabilirim.


YAOİMANGA






İlk mangamız Perfect Kareshi.(çok severim bu mangayı :) Mangakamız ise Fujikawa Ruri. Kendisinin eserlerini çok severim cidden. Bu mangada bir model (aslında bakkal çırağıydı) ve bir menajeri görüyoruz.Çok eğlenceli ve güzel çizimlere sahip,  kısaca ateşli mangalar arıyorsanız bu mangakamıza bir göz atın derim.





YAOİMANGA



İşte sanat bu.İşte manga bu. Rainy Days, Yesterday. Çizimden de anlaşılacağı üzere Yoneda ablamız yapmış yine yapacağını.Bu mangamızın da 3 bölümü gelmiş. (lanetli 3 iş başında yine) Ama yine de mangakamızın izleri bu mangada da gözüküyor.Biz doumeki ve yashiro'dan vazgeçmeyiz bir daha Saezuru gibi manga nereden bulalım demeyin lütfen. Tamamiyle haklısınız ama Saezuru'yu da kalbinizden silin demedim. Biraz yer açın ve bu mangaya da göz gezdirin diyorum.


YAOİMANGA






3. mangamızın adı ise Stand by Me.Yine modeller vardı bunda da.(modellikten gidiyorum hadi hayırlısı) Mangakamız Ooya Kazumi. Ben bıraktığımda 3 bölümdü.Şimdi bakıyorum yine 3 bölüm bir şey kaçırmamışım anlaşılan ohhh.Dur yaaa neden hala çevirisi gelmedi bunun.(isyan aşamasındayım şu an.)
Neyse ufak çaplı sinir krizimin önüne geçerken yeni mangaya bakalım biz.


YAOİMANGA




İşte bitmiş bir manga ile karşınızdayım.Sıcak sevimli ve güzel bir manga yani Koishite Daddy.
Mangakamız Kitazawa Kyou.Bu mangaka da ateşli çizimlere sahipti hatırladığım kadarıyla.(gerçi bu manga için geçerli değil)Ihmmm neyse çok şeker bir çocuklu baba ve onun aşkını anlatıyor.Nedense böyle mangaları ayrı seviyorum.Bu tip mangaları bilenler  yazarsa sevinirim.


YAOİMANGA


Yakuzalı mangalara olan düşkünlüğümü bilmeyen yoktur sanırım.(bakınız Honto Yajuu aşkım :) İşte bu mangada bir yazkuza ve bir host'tun aşkını anlatıyor.Ahhh yine sevdiğim bir birleşim hem host hem yakuza. Bayılırım Böyle olan yaoi mangalara.
Heart Strings adını ilk yazdığınızda karşınıza bir kore dizisi gelebilir sakın şaşırmayın.Adları aynı olabilir ama bence mangamız daha iyi.(zaten o diziyi de izlememiştim. Jung Yong Hwa'nın oyunculuğunu değil sesini beğenirim.(boice'ler hemen taşlamasın lütfen)Hem ben Cnblue'yu da JYJ kadar olmasa bile dinlerim.Neyse bu kadar kore grupları muhabbeti yeter mangamıza dönelim :)
Mangakamız Akira Norikazu.Mangamız bir hostun Yakuza patronu ile olan ilişkisini anlatıyor.Daha önce yakuzalı mangalar bilen varsa yazsın demiştim.Yazan kişiye teşekkür ederek şimdide içinde hostların olduğu yaoi manga bilenler yazarsa sevinirim diyorum.







Ve son olarak herkesin bildiği ve takip ettiği Given. Mangakamız Kizu Natsuki. Müzik grubunun solistini bulması anlatılıyor.Şimdilik 6 bölüm geldi.Son bölümlerde işler ilginç bir hal almaya başlamıştı.Merakla bekliyoruz artık.









Şimdilik bu kadar yeter.Daha ileride bölümün 3. yazısını yazarım sanırım.Aslında yine Okane ga nai'nin animesini yazmaya oturmuştum ama işlerim şu an çok yoğun olduğundan böyle bir yazı yazdım. Ahhh Okane ga nai bir çevrilse Türkçeye editini alacağım ama ....Dua ediyorum kısacası mangası çevrilsin diye. 
Neyse mangaları beğenirsiniz umarım.İçinde hala beklediklerim ve bu da güzeldi yaa dediklerim var.Bir kaçını bloga taşıyacağım mangalar da var.Kısacası iyi okumalar.

8 yorum:

  1. Elinize sağlık yazı için, ahh ama neden böyle yapıyorsunuz, benim kendi beklediğim mangalar var daha bir de bunlar eklenecek. :P Hepsi ayrı güzel görünüyor.İçlerinden bir tek Perfect Kareshi'ye bakmıştım galiba, ama tekrar okumam gerek fazla hatırlayamadım. Koishite Daddy çok tatlı geldi bana, daha kapağından; ona mutlaka bakarım *-* Yoneda Kou ise direkt okunmalı zaten, ona da rastladım sanki ama okumadım diye hatırlıyorum. Kısaca hepsini okurum ben herhalde yine :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.Arada böyle hainlik ve adilik yapıyorum kusura bakmayın artık ^-^ Hepsi iyi mangalardı.Perfect Kareshi'yi çok bekledim zamanında ben Halada bekliyorum çevrilsin diye güncelleri.Rainy Days, Yesterday Yoneda ablamızın twitterından görmüştük zamanında tabi çevirisi geç geldi.Ama olsun hiç gelmemesinden geç gelmesi daha iyi :) Koishite Daddy'yi çok önce okumuştum ama hala sahneleri aklımda iyi mangadır ayrıca sevimli.Given ise şu aralar popüler bir manga bana göre.Ayrıca attığın linkler içinde saol hemen bakıyorum şimdi.^-^

      Sil
    2. Ne kusuru canım ^-^ Her ne kadar geç çevrilseler de hepsini ayrı seviyorum sonradan :)
      Rica ederim ne demek ^-^

      Sil
  2. Bu arada host içeren mangalar ve yalnız baba konulu mangalaar için şu linklere bir göz/atın derim :)
    http://myanimelist.net/forum/?topicid=1302633
    http://myanimelist.net/forum/?topicid=1310829

    YanıtlaSil
  3. Yalnız bu kadar manga arasında haru wo daiteita'yı görememek şaşırttı beni. Bana göre en iyi eğlenceli ve çok güzel mangalar arasındadır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası NITTA Youka iyi bir çizer lakin çok fazla smut çizdiğinden eserlerindeki romantizm çok geçmiyor bana. Haru wo daite ita güzel olmasına rağmen bana göre fazla uzun tutulmuş bir mangaydı. When a Man Loves a Man mangası zaten fazlasıyla uğraştırmıştı hf'yi. Ayrıca çok güncel olmadığından yer vermemiştim.Tabi siz sevdiyseniz ne güzel.^-^ Çizim olarak yabana atılabilecek bir mangaka değil zaten :)

      Sil
  4. Bu arada takip ettiğim iki site dışında yaoi manga pek bulunmuyor. Var mıdır şöyle kenarda köşede gözümden kaçan önerebileceğiniz yaoi manga siteleri???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkçe yaoi manga açıkçası çok fazla bulunabilen bir manga türü değil.Hf'nin mangalarını manga-tr den başka http://bato.to/group/_/h/heterophobia-fansub-r4408 buradan okuyabilirsiniz. Yalnız üyü olmanız gerekiyor batotoya.Manga trden daha fazla manga bulabilirsiniz.ayrıca Türkçe dj çeviren bir grup var lakin editleme tarzlarını beğenmediğimden yazmayacağım.(bence acil balon yazılarını değiştirmeliler hiç okunmuyor çünkü:(
      Onun dışında yeni bir blog açmışlardı bu manga türü ile ilgili lakin daha bir manga vermeden kapandı diye biliyorum.İnglizce olarak standart manga fox, go , here bunlar var ayrıca çok kapsamlı bir site olan www.yaoiotaku.com çok işinize yarayan bir site olur.cass3811.livejournal.com ve nightyaoi.blogspot.com cd dramalar konusunda en iyi iki site.^-^

      Sil