31 Ekim 2015 Cumartesi

Shisito Kararı'dan Datte Asobi Desho?

One Night Stand'den Aşka

 

Size yine çok sevdiğim bir mangadan bahsetmek istiyorum. İşin içinde yine bir siyah saç muhabbeti var lakin hemen aklınızı şişirmemek için arada konusunu açacağım. Ama cidden müthiş çizimler yine bizi bekliyor haberiniz olsun. Shisito Karari'yi çok duymuş olamazsınız zira İngilizce diline çevrilen sadece 2 mangası var.Ve iki mangada bir birinden güzel. Bu gün size Datte Asobi Desho’dan bahsedeceğim.
yaoi manga

Mangamızın konusu;

Yoshiki-san bir gün otel odasında uyanır. Yanında ise daha akşam tanıştığı Sunohara Akira vardır. Peki ama ikilimiz bundan sonra neler yapacaktır.



Dikkat!!Bundan sonrası mangayı okumayan için spoiler içerir.




yaoi manga

Yoshiki-san bir sabah uyandığında kendini otel odasında bulur. Karşısında ise daha akşam tanıştığı Sunohara vardır. Sunohara onunla aynı iş yerinde çalışmaktadır. Baktı ki olanlar olmuş ben ne yaptım hesabı düşünmeye başlar.(Bildiğimiz one night stand durumu yani) 
Sunohara ise çok beklediği ve Hamada-sana sürekli sorduğu Yoshiki-san ile bir gece geçirmiştir. Ona göre Yoshiki-san harika biridir.Yaptığından da hiç pişman değildir. Nitekim onunla konuşmak için iletişime kendi geçmiştir. Yoshiki-san durum daha vahim olmadan otel parasını ödemek için harekete geçer. Sunohara otel parasının yarısını ödemeyi teklif eder. Yoshiki-sana göre bu durum hiç iyi değildir ve en sonunda yarı yarı fiyat ödemeyi kabul eder.
Yoshiki-san öğlen Hamada ile  karşılaşır. Hamada görüşmenin nasıl geçtiğini sorar. Yoshiki-san ise değersiz bir eğlenceydi yoksa hakkımda olanları ona söyledin mi diye dert yanar. (Kadın Yoshiki-san'ın gay olduğunu biliyor bu arada) Hamada ise hiçbir şey söylemediğini sadece iyi 2 dost olabileceklerini ve Sunohara’nın onu akşam herkesle içkiye götürmek istediğinden bahseder.







yaoi manga




Bir şey mi oldu diye sorar Hamada. (Daha ne olacaktı yaa)Tabi ki çok çaktırmayan Yoshiki-san yoksa benimle tanışmaya mı çalışıyordu hem de cesaretini toplamış ve ben ona odanın yarı fiyatını ödettim diye. Özür dilemesi gerektiğini anlayan Yoshiki-san laboratuvarın yolunu tutar. (Medeni adam canım özür dilemesini de biliyor seksi şey ♥-♥)
Sunohara'yı kolileri taşırken yakalar. Baktı ki yakası hafif kalkmış hemen yakayı düzeltir. (İşte burada parantez açıp araya dalmak istiyorum. Bu mangada belkide beni en çok çeken bu sahneydi diyebilirim. Ayrıca her iki karakterinde aşırı yakışıklı olması beni yine çekmiş olabilir. Özellikle Sunohara'nın saç çizimi ve Yoshikisan komple kendisi. Aşırı seksapel akıyor yaa Ehemm mangada dibim düşmeden kendimi toplasam iyi olur.)



yaoi manga


Bakar ki bu küçük dokunuşta hemen yüzü kızararır Sunohara'nın, hemen özür faslına geçer. Sunohara ise böyle bir şeye gerek duymadığunı kesinlikle beğenmeme gibi bir durumun söz konusu olmadığını hatta mutlu olduğunu söyler.
Yoshiki-san ise bundan sonra onunla her hangi şekilde bir şeyler yapmayacağını (sex) söyler. Aşık olmadığı biriyle böyle olmaması gerektiğini yoksa acı çekeceğini sözlerine ekler. (Ne kadar acı sözler olsada ki genellikle bu sözler sonrasında eklediğim öküz herif deyimini çokca kullanırım, Yoshiki-san'nın aşırı seksiliğinden ötürü onun seviyesini sevimliye çekip sevimli herif yazmayı uygun görüyorum.)
Sunohara hemen yok ben sizi sevmiyorum hesabı söylenir.(Yüzü kızarınca kim olsa anlardı yalan olduğunu zaten.)Tabi ki onlar artık (sex) arkadaşı niteliğindedir.
Ertesi gün Sunohara kötü saçları ve yanlış düğmesiyle işe bile gelmiştir.(Bayılıyorum bu Sunohara'ya yaaaa. Hatta içimden kyaaa diye bağırasım geliyor.)


yaoi manga



Tabi ki artık alışkanlık olduğundan Yoshiki-san hemen yanlış olan şeyleri düzeltir.(Yaaa gene laf söylemeyim diyorum ama şu Sunohara'nın kızarmış yüzüne bakıp da söz söylememek mümkün değil hani. Kusura bakmayın bu yazı aşırı karakterlere sulanmamla geçecek sanırım ^-^)
Yoshiki-san ise onu sevimli bulup şu sıra biriyle çıkmanın zahmetli olacağına karar verir. Ona bakmayı kesmeyi yoksa onu inciteceğini de aklından geçirir.Zaten bir gecelik ilişki olduğundan çokta zorlamanın gereksiz olduğunu düşünür. Akşam eve giderken (Yine seksi bir karakter) orada çalışanlardan biri akşam içki içmeyi teklif eder. İyi tamam gidelim hesabı düşünürken karşılarına Sunohara çıkar.Tabi ki iyi akşamlar deyip yollarından çekilir gider.(Giderken de yakası havaya kalmıştır ve Yoshiki-san da düzeltme isteği oluşur.)Tabi elini uzatır ama böyle yaparsa işlerin hiç iyi olmayacağının da bilincindedir. Tam o sırada Sunohara yan döner ve göz yaşları görülür.(Klasik) Hemen peşinden gidilir. Bir de baktı ki cidden ağlıyor Sunohara. Gel benimle deyip onu sürükler. Bundan sonrası hot sahneler ve aşk itirafları artık.



yaoi manga


İkilimiz ikinci bölüme artık sevgili olarak devam eder.Eder etmesine ama Sunohara Yoshiki-san hakkında daha çok şey öğrenmek istediğini fark eder.Aynı şekilde kendi hakkında da daha çok bilgisi olamasını umar.Gece evinde teleskopla bakarken eli bir anda çarpar ve teleskobun yönü aşağı kayar.O da ne karşısında gözlüklü Yoshiki-san.Vay işte napıcam ben nasıl oldu bu diye söylenirken sevinçten uçar resmen.Tabi biraz daha gözetleyim ben hesabı bakarken birden Yoshiki-san'nın kendine baktığını görür.Mesafe uzak olduğundan pek ihtimal vermez ama.Sabah asansörde karşılaşırlar.(Tabi hafif korkusu olsada Yoshiki-san her zaman ki gibidir. Konuşurlarken Yoshiki-san gözlerini ovuşturur. Bizim sevimli gencimiz durur mu hemen göz damlasını çıkartır. Kontak lense iyi gelir diye. Tabi hemen sorguya çekilir sen nereden biliyorsun benim kontak lens kullandığı mı? (Ben seni dikizledim diyemeyeceğini göre) Hamada-san söyledi bana der.Ve oradan uzaklaşır.




yaoi manga


Akşam yine teleskobun başına geçer. Tabi bir bakar bizim Yoshiki-san gözlerini dikmiş ona bakıyor. Anında telefonu çalar. Gerçekten sen mi beni izliyorsun diye. Ardından da Hamada-sana kontak lens aldığını hiç söylemediğini laflarına ekler. Oda numarasını verir ve yanına çağırır. Sunohara geldiğinde anında özür diler.(Ben affettim seni yaaa sana nasıl kızılır zaten)
İçeri çağırır ve manzarayı gösterir Yoshiki-san.Beni gözetleyenin kim olduğunu bilmiyordum ama sen olduğunu tahmin ettim der.Nasıl diye sorar yakışıklımız. Tabi ki burada yaşadığını biliyordum ayrıca yıldızları seyretmenin hobin olduğunu da hepsini Hamada-sana sordum.Sevdiğim hakkında şeyler bilmek beni mutlu ediyor diye de ekler(Benim bittiğim andır kyaaaa)
Tabi yine devam sahneler hot.




yaoi manga


Böylelikle ikilimizi güzel günler bekler. Mangamızın ikinci hikayesi de var. Ama onu da yazıya almak istediğimden sonraya bırakıyorum.Cidden o da müthiştir.İleride inş. okursunuz o ikili hakkında ki yazımı.(Kyaaalık seviyesi maksimum tabi ki)
Bu manga cidden aşırı iyi çizilmiş bana göre. Daha çok mangasının İngilizceye çevrilmesini bekleyeceğim artık.

Sunohara'nın kızarması, sevimliliği falan bana hep Nanami'den Porno Süperstar'daki Yamashita'yı hatırlatıyor.(Ve Sunohara gözlüklü bile değil) Ama cidden iki karakteri çok bağdaştırıyorum. Hem çizim olarak hem mangadaki pozisyon olarak.(İkisi de çok sevimli değil mi?^-^) 

Yoshiki-san için ise sözler kifayetsiz benim nezlimde. Aşırı yakışıklılık akıyor. Bir asaleti var yaa. Hafif çatık kaşlı çizilmiş ama çok seksi .♥-♥





Bu mangada aşırı karakterlere sulanacağımdan bahsetmiştim zaten. Nitekim öyle de oldu sanırım.Yaa bir kızarma bir ukeye bu kadar yakışır ancak ne diye bilirim ki. Hemi de siyah saçlı. Kalbimden vuruldum resmen. Gerçek hayatta böylelerine rastlayamam sanırım bu yüzden mangayla idare edicem sanırım.Yada yine anime yapımcılarına seslenip(Her ne kadar beni duymasalar da) ovasını yapmalarını isteyeceğim. Elimden gelen bu dur yani. Bakın Cd dramasına bile razıyım hatta. Heterophobia'nın planlanan projelerinde gördüm bu manga ismini. İnşallah en kısa süre de Türkçe olarak okuruz. Şimdiden keyifli okumalar.

Not: Yoneda'dan Ore ni Koi Shite Dousun adlı mangayı yazmaya karar vermiş olup nedense sonunun çok net olmadığından yazma kararımdan vazgeçtiğimi söylemek isterim. Zira cidden sonu yok ve daha ikilimiz arasında bir aşk başlamamıştı ve yoksa bu hissettiğim aşk mı gibisinde bırakılmıştı. Ve de ikilimizin ilişkisi sadece fizikseldi. Uke her ne kadar seviyorum dese de gıcık dedektifimiz öyle bir şey olur mu kafasındaydı.(İlk öpücükten sonra sen tut bir de başka adamı öp nasıl hissedeceğim diye bir orası güzeldi zaten ) Hatta dedektifi çokça başka bir bayanla görmüş olup sinir kat sayımız çoğaldığından yazarsam muhtemelen  çok saydıracağımdan işler biraz karışırdı anlayacağınız. Ama sözünden dönenin kaşığı kırılsın hesabı yine Yoneda'nın Doushitemo Furetakunai dj - The World with Colorını yazıya alacağım. Bu mangayı bilen bilir. Doushitemo Furetakunai'nin yan karakterlerinden biri olan gözlüklü Onoda ve umarsız Deguchi hakkında. (Bu ikiliyi de çok severim tabi ki)Umarım bu yazımı da okursunuz.^-^

3 yorum:

  1. Vaov çizimleri gerçekten de çok güzelmiş, nasıl gözümden kaçmış bu manga o.O Çizimleri güzelse benim için iş bitmiştir genelde :D :D Uke pek tatlıymış, niyeyse Onodera'yı çağrıştırdı bana da, Yamashita'yı da anımsatıyor gerçi :) Seme de birine benziyor ama çıkaramadım ve.. ehmm gözlük mü takıyor o arada *-* Açıp hemen okuyayım, okuyunca ayrıntılı yorumumu yapacağım :)
    Doushitemo Furetakunai dj'sinin yazısını da merakla bekliyor olacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.Cidden ilk okuduğumda hemen yazara baktım ama sadece 2 tane mangasını çevirmişlerdi.(üzücü durum:( Ama çizim şahane gerçekten. Uke çok manyak tatlı değil mi? Hmm düşündüm de Onodera'ya da benziyor. Bence iki karakterde şahane şekilde sevimli *-*
      Ore ni Koi Shite Dousun bitmiş olsa onuda yazardım.Ama yazdığım sebeplerden yazmayacağım.Onoda ve Deguchi çiftini çok severim. Doushitemo Furetakunai Cd dramalı okumadan bunların bölümlerini cd dramayla okumuştum.Her zaman Deguchi-sanı tuttum orada da bakalım kısmetse yazacağım. Keyifle okursunuz inş.

      Sil
    2. Okudum... Çok beğendim cidden. Her sahnesi ayrı güzeldi, cildin sonundaki devam hikayesinde de diğer mangayla ortak bölüm yapılmış, o da çok hoştu.. :) Semeyi de sevdim baya, çok havalıydı *-* Okumama vesile oldunuz, çevrildikçe mangakanın diğer eserlerini de dört gözle bekleyeceğim ^-^

      Sil