5 Mayıs 2015 Salı

Honto Yajuu Bölüm 3-4

Aki'nin Babası ve Geçmişi Gözler Önünde



 Honto yajuu bölüm 3 e dair notlar;


Favori mangam ve en sevdiğim yazarla devam etmek istedim.Honto Yajuu'da yılan hikayesine döndürdüğüm bölümlerde bu gün biraz hızlı ilerleyim diyorum zira daha önümde çok bölüm var. Kısmetse vol 1 bitirip vol 2 geçmek isterim.

türkçe yaoi manga


Dikkat!!Bundan sonrası mangayı okumayan için spoiler içerir.


Sevimli çiftimiz geçen bölümde neredeyse ayrılık aşamasına gelmişlerdi. Son dakikada Ueda'nın Akinin camına tırmanmasıyla olayı tatlıya bağlamışlar ve ilişkilerini bir sonraki aşamaya geçirmişlerdi diyebiliriz.Bu bölümde ise aşkları Aki'nin baba engeline takılır. Zira Akinin babası bir yakuza patronudur ve oğlunun serserilerle takılmasını istememektedir.



 yaoi manga





Babasına Ueda'nın bir polis olduğunu tabi ki söyleyemez.(linç edilme tehlikesi var).Babası getir bakalım sevgilini de boyunun ölçüsünü alalım vaziyetlerinde.Buna nazaran Ueda gayet sakin bir şekilde bir sonraki izin gününde gitmeyi kabul eder. Ueda kapıdayken Akinin içinden geçenler durumu özetlemekte ''lanet olsun adamda zerre yakuza tipi yok ki.'' buna karşın Ueda gayet beyefendi biçimde içeridekileri selamlar ve içeriye geçer.(efendi çocuk vesselam)







 yaoi manga



Bir yakuza patronuna polis olduğunu söylemek ımmm bunu bir düşünmek lazım zira sonunda ölüm tehlikesi var, ama bizim cesur memurumuzun bu durumdan zerre etkilenmediğini görüyoruz.(içimden yine yürü Ueda demedim değil yalanlarla nereye kadar kaçabilirlerdi.)Bunun üzerine kılıçlar çekilir. Söz manasında değil gerçekten de keskin uzun bıçak manasında. Gözünüze dayanmış kılıç ve babanın mesleğin mi Aki mi sorusu. Cevap Ueda'dan beklenecek kadar net mesleğimden vazgeçmem ama Akiden de vazgeçmem kıyaslanması mümkün olmayan iki şey ikisi de benim için kıymetli. Ahhh döktürmüşsün yine Yamamoto ne diyim bu kadın harika bir mangaka. Devamında babası Uedayı kabul etmediğini söylese de dışarıdaki adamlara bir yakuza olduğunu söyle der zira adamların Aki'nin babası kadar hoş görülü olmayacağı belli.




yaoi manga




Gözünü kırpmadan polisim diyen Uedanın asıl hali nefes nefese. Ama zafer her şey den değerlidir değil mi? Babasının bu cesur polisi aslında kabullendiğini hatta kendi tarafında görmek istediğini bölümün sonunda görüyoruz.Bundan sonra bir Ekstra bölümü var ama işin heyecanı kaçmasın diye vermeyeceğim.Siz hala okumadınız mı yoksa hemen indirin ve başlayın derim.Nitekim yine mangadan ayrı bir  Side Story hikayesi var ama içinde Akim veya Ueda olmadığından ve tamamiyle farklı bir hikayeden oluştuğundan yine vermeyeceğim. Ama bu yan hikayede güzel okuyun derim. Söz verdiğim gibi hızlı bir şekilde bölüm vol 2 ye ve 4 bölüme geçeceğim hazır olun derim Akinin geçmişi gözler önüne seriliyor.








 Honto yajuu bölüm 4 e dair notlar;



Çiftimizin ilişkileri gayet yolundayken kel kafalı (takihaze)yardımcı Akimize ''Ueda geçmişini öğrense nasıl tepki verirdi'' diye sorar.


yaoi manga





Resimde de görüldüğü üzerine Ueda öğle biri değil dese de içine kurt düştü bence Akimizin.(bizimde güvenimiz Uedaya tam ama ne olacağı belli olmaz.)Bunu kafasına taksa da sonunda eski resimlerini Uedaya gösterir zira başkası olsa Akiyi kapıya atardı o resimlerden sonra ama güzel huylu Uedamızın öğle bir şey yapmayacağı kesin tabi ki anlayışla karşılıyor ve  Akimizi sevdiğini söylüyor. Devamında Ueda Akinin babası tarafından akşam yemeğine davet edilir. Tam sohbet ilerlerken içeri takım elbiseli avukat girer.








yaoi manga




Burada Uedanın sinirleri tepesine gelir ve yemekten hışımla kalkarak odayı terk eder.Peşinden giden Akimiz Uedanın suratı görünce korkar (gerçekten de buradaki çizime bittim yumuşak yüzlü çizilen Uedanın sert ve sinirli yüzü görülmeye değer.)Kesin acılarla karşılaşan Uedamız Akinin geri dön çağrısını olumsuzca ret eder.Buna sinirlenen Aki cehenneme  kadar yolun var söylemiyle oradan ayrılır. Bu durum Uedanın normal yaşantısına da yansır zira güler yüzlü memurumuz gider yerine asabi kızgın bir memur gelir.Kıskançlık böle bir şey demek ki. Konuşmak üzere Akimiz gelir ve yolda giderlerken kalabalığa rast gelirler. Olay var açılın. Marketin önünde hırsız bizim avukatı rehin almış etrafa tehditler savurmakta.





 yaoi manga






Onun yerine beni al diyen Uedamız hırsıza yaklaşır ve bammm avukata tekmeyi koyar.Sonrasında hırsızı etkisiz hale getirir.(oh olsun o avukata) Tabi nasıl bir tekme vurduysa avukatın eli kırılır ve hastaneye kaldırılır. Özür dilemek için giden Uedamız aslında Akiyle avukatın çıkmadığını yaz aşkı gibi bir şey olduklarını öğrenir. (içi biraz olsun rahatladı bence) Uedamızın derdini sonradan anlıyoruz aslında niye bu kadar kızgın olduğunu. İlk aşkının öğle bir adam olmasına sinirlenmiş yazık değil mi lafı beni benden aldı götürdü cidden.








yaoi manga


Devamında Aki'nin bir selamlama sahnesi var. Görülmeye değer diye hemen yan tarafta vermek istedim zira bunlar hep Uedaya özel. 4 bölüm yine belirli sahnelerle sona eriyor eee yaoi manganın olmazsa olmaz bölümleri ama daha öncede dediğim gibi öğle sahneler(öğle ne demekse)bloğumuz da yer alamaz maalesef. (muhafazakar okuyucu ama okuduğuna bak diyebilirsiniz  fakat '' Neden Yaoi Manga'' postunu okuyunca biraz olsun bizi anlarsınız sanırım.)


4 bölüm bitti http://www.heterophobiafansub.com/ her zamanki teşekkürümü edip yeni bölümde buluşalım derim. Tarih verebilme durumun maalesef yok çünkü gelecekte ne olduğu bilinmez. Sadece devam edileceğini bilin çünkü bendeki Aki aşkı bitmez. Hatta ben niye Akiyi seviyorum diye bir post mu yazsam yaa neyse belki yine ileride.



1 yorum:

  1. :) Aki'nin o anahtarı evlilik mührü gibi kutsal sayıp sürekli boynunda taşıması çok güzel bence :)

    YanıtlaSil