24 Şubat 2015 Salı

Kuroneko Kareshi no Asobikata

Biri Yaoi mi dedi?

Dikkat: Bu manga yaoidir ve aşırı cinsellik içeren sahneler içerir.

Sakyo Aya'nın Kuroneko Kareshi  serilerine göz atarsak ilk seri Kuroneko Kareshi no Asobikata serisidir. Ana karakterimiz Shingo bir film yapım şirketinde sahne dekorlarından sorumlu çalışandır ve kedi- insandır. Kedi-insan adı üstünde kediden insana dönüşen varlıklar ki mangaya göre insanlığın sadece % 0,001 ni oluşturuyor. Shingo karakter olarak one night stand adamı ,nerede sabah orada akşam tarzında seks düşkünü biridir. Girdiği işini de çocukluk arkadaşı Masato bulmuştur ve beraber çalışmaktadırlar. Bu arada kedi - insan dediysem sürekli kulakları ve kuyruklarıyla falan dolaşmıyorlar mangada kapakta kulakları çıkmış bir halde göründüklerinden okuma husunda başta tereddüt ettim ama hep öyle olmadıklarını gördüm. 

shingo
Shingo


Shingo'nun bu karmaşık hayatı devam eder ta ki Keiichi'yele tanışana kadar.
Kagami Keiichi Japonyada ünlü bir aktördür. O da kedi- insan türünde ama Shingo kara kedi iken Kagami leopardır. Bu arada kedi-insan türünde de belli bir ayrım söz konusu. Leopar kara kediye göre daha üst bir sınıf, kendi aralarında da kan ayrımı söz konusu ki ileri ki hikayelerde bunu sonra öğreneceğiz.

Neyse Keiichi film çekimi için stüdyoya geldiğinde o sırada baya bir yüksekten atlayan Shingo'yu görür ve onun bir kedi-insan türü olduğunu anlar.





kagami
Kagami Keiichi







Set ekibiyle iyi geçinelim ayağına milleti bir güzel içirip bayıltan Kagami Shingoyla tek kaldığında ona kedi otu denilen bir içki verir ve kendinden iyice geçmesini sağlar.(Nuri Alço'nun gazoz hikayesi)
Tabi ki Shingoyu kötü emellerine alet eder. (hiiihiiiihiiihii)
Uyarı: Bu manga yaoi türüdür ve aşırı cinsellik içeren sahneler içerir. Yeniden uyarayım dedim.






Shingo uyandığında ne görsün Kagami çoktan sekse başlamıştır ve dahası onun bir kedi-insan olduğunu öğrenir.(altta olmakta cabası) Shingo'da malum çokta uslu bir insan olmadığından durumu kabullenir (e tabi ilacın etkisi de istesede müdahale edemez)
Daha da olmaz diye düşünse bile yanılıyordur çünkü Keiichi'nin Shingonun peşini bırakma gibi bir niyeti yoktur. İşte de Shingoyu rahat bırakmayan Kagami sonunda istediğini alır ve böylece ikili arasında seks arkadaşlığı başlar.

super_ikili
Kagami ve Shingo



Bu arada ikilinin müthiş uyumunu göz ardı etmeyelim. Mangadaki detaylar çok güzel özellikle karakter çizimleri çok detaylı ve göze hoş geliyor. Seviyorum Sakyo Aya'yı ya...
Neyse mangaya dönersek bizimkilerin sekse dayalı ilişkileri devam ederken film çekimleri biter ve ikilimiz ayrılır.

4. bölümde olayları Kagaminin gözünden görüyoruz. Kagaminin başta niyeti aslında Shingoyla oynamak. Biraz gönül eğlendiririm keyfime bakarım tarzı ama gittikçe bu oyundan zevk alan Kagami içinde bir şeylerin değiştiğini fark eder. Ayrı kaldıkları 3 hafta boyunca Shingoyla görüşemeyen Kagami onu özler ve aşık olduğunu keşfeder.

Yurt dışındaki çekimden dönen Kagami Shingoyu arar ama ulaşamaz. Sora sora yerini bulan Kagami barda Shingoyu bulur ve evine giderler. Seks öncesinde aslında Shingoya sert davranır ama onunda aradan geçen günleri saydığını öğrenince hislerinden tamamen emin olur.
Burada olayları Kagaminin gözünden görmek çok güzel çünkü bu sayede sememizin aslında hangi düşünceye sahip olduğunu görüyoruz.





Film bitse bile Kagami her gün sete Shingo'yu ziyarete gelir. 5. bölümde olayları yine ana anlatıcı Shingo'nun gözünden görüyoruz. Hayatından mutlu olan Shingo Kagami'nin aşk itirafıyla sarsılır. Sonuçta daha önce çok terk edildiğinden  kimseye güvenemeyen birisidir. Bu aşk itirafını ne geri çevirir ne de kabul eder ilişkilerinin olduğu gibi kalmasını istemektedir. Ama kafasıda iyiden iyiye karışmıştır.

ikili


Finale kafası karışan Shingo'nun Kagami'nin evine gittiği bölümden başlıyoruz. Kagami bir anda tam anlamıyla leopara dönüşünce baya bir şaşıran Shingo Kagami normale döndüğünde duş alacağım bahanesi ile oradan sıvışır. Aslında leopar halinden korkmamıştır. Kendi duygularından korkan Shingo çareyi kaçmakta bulmuştur ama Kagami'nin de peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Kedi haliyle kaçan Shingo'nun peşine düşer ve onu hemen yakalar. Sonrası malum .

Bu arada Kagami'nin şu nadirde olsa yaptığı utangaçlık ifadelerini vermezsem olmazdı. Ne kadar da şirin değil mi?
ikili-2

Yalnız uyarayım Sakyo Aya'nın diğer mangaları da bağımlıklık yapar.  Kuroneko Kareshi serisinin 3 devam hikayesi daha var ve ilerde onları da yazacağım.

Bize bu mangaları Türkçe bir şekilde okumamızı sağlayan heterophobiafansuba teşekkür ederim. Diğer serileri ve daha fazlasını okumak için lütfen ziyaret ediniz.

Saygılarımla willjace...

7 yorum:

  1. Gece gece Offffff Kagami ayrı Shingo'nun o nasıl beceriyorsa tatlı masum hali ayrı. Kendime not: Seriye tekrar başlanacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehe Kagami aşkı depreşmiş gördüğüm kadarıyla.Hastaya bir doz Kuroneko Kareshi no serileri verilmeli.yanında cd draması unutulmamalı.^-^

      Sil
    2. :) Umarım yakında manganın son serisinin çevirilerini de görmek nasip olur. Ateşin dozu artıyor her seferinde :) :) :)

      Sil
    3. Çevrildiği sürece editlerini yapacağız.:) Kagami bırakılır mı hiç. Son bölümlerde ayrılık çokca var ama.

      Sil
    4. En sonunda birleştikleri sürece sorun yok :) Ve abiye öyle kıl kapmıştım ki ama onun hikayesini okuyunca o masum aşık sevimli naif ve ağlak hallerini Allahım zaten karamsar bir dönemdeydim nasıl ağladım salya sümük :)

      Sil
    5. Evet sonunda birlikte oluyorlar. Happy end.^-^ Ama süper çizimler var.hele kagaminin bir çizimi var.sakyo döktürmüş cidden.
      http://i.hizliresim.com/9GnNj5.jpg burada özellikle o siyah eldivenli hali on numara.:) seksilik akıyor kagamiden yaaa.

      Sil
    6. Sonra gel aşık ol :) :) :) Kime. :) :) :) Bunları oku imren hayal et :) gerçek hayatta Abuzer'den teklif gelsin. Boks eldivenleri ile :D :D :D :D

      Sil